Search This Blog

Thursday, 14 January 2016

Beach Huts Move Forward & Backwards

The NFDC Planning committee met on the morning 13th January 2016 and approved the planning application for the replacement Milford on Sea Beach Huts.

click image to enlarge
Following representations by beach hut owners, it was agreed that the coloured doors would be of a greater width that the original plans. Also, the balustrade top rail will lean a further 100mm landward with the base of the balustrade being as planned. This is being done to slightly improve privacy for the beach huts.

The engineers and architects now have to complete their work so that tenders to build may be sought. 

click image to enlarge
Nice to see things moving forwards – or backwards in the case of the balustrade!

No comments:

Post a Comment